Zone3 Beoordelingen

Zone3

Zone3 is een van de nieuwe merken in de Nederlandse triathlonmarkt. Voor degene die wel eens de Engelse triathlonbladen onder ogen krijgen is het geen onbekende, maar voor de meeste atleten zal dit wel het geval zijn. Een korte introductie van dit relatief jonge merk.

Zone3 is in 2007 opgericht door James Lock, een zeer goede zwemmer en wereldkampioen bij de amateurs op de aquathlon. Om zijn triathloncarrière een boost te geven ontwikkelde hij zijn eigen wetsuit. Hij kon gebruik maken van veel faciliteiten omdat hij destijds nog studeerde op de Universiteit van Loughborough. De hele afdeling research & development heeft geholpen bij de ontwikkeling van dit eerste Zone3 wetsuit. Dit wetsuit heeft hij uiteindelijk verder ontwikkeld en commercieel in de markt gezet. De afgelopen jaren is de collectie verder uitgebreid met meerdere modellen, triathlonkleding en accessoires. De verschillende wetsuits hebben in Engeland meerdere malen prijzen gewonnen vanwege hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Lees meer over Zone3 >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Zone3 gemiddeld met een 8,73 in de 15 reviews hieronder :

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015 1 10 6 2015-05-29

Voet past prima. Bovenkant kan met klittenband dicht. Is bij mij overbodig

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015 >

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015 1 10 6 2015-05-29

Voldoet aan de verwachting. Passing perfect.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen Swim Cap 2015 >

Zone3 Lava long distance mouwloos trisuit dames

Zone3 Lava long distance mouwloos trisuit dames

Zone3 Lava long distance mouwloos trisuit dames 1 10 7 Mirel 2019-07-08

Het trisuit zit comfortabel en ziet er mooi uit. Het pak bevat ruime, hoge zakken op de rug (kan er wat drinken in kwijt, een opgerold fietsshirt en/of een badmuts met zwembril) en twee zakjes op de pijpen (waar je gelletjes kwijt kunt die gemakkelijk te pakken zijn). Echter heb ik bij dit pak toch last van één irritatiepunt, namelijk in de vouw van mijn bil/bovenbeen. Hier krijg ik zowel bij het fietsen als bij het lopen last van. En tegenstelling tot de omschrijving zit de rits aan de achterkant. Ondanks dat het pak wit is, schijnt het niet door en heeft het inderdaad UV-protectie. Voor kortere afstanden zou ik een ander pak aanraden. Dit pak heeft een vrij grote, wat dikkere zeem en dat kan vooral met hardlopen irritant zijn.

Bekijk hier het product Zone3 Lava long distance mouwloos trisuit dames >

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren 1 10 10 Hugo Van Den berg 2017-09-03

Mijn eerste triathlon gedaan in deze trisuit. Zeer tevreden en zit bij ieder onderdeel erg goed.

Bekijk hier het product Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren >

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood 1 10 10 jacky 2020-07-31

echt een aanrader deze bril. De eerste zwembril voor mij die echt doet wat er over wordt geschreven. Je voelt hem niet zitten, geen druk op je ogen en voor mij belangrijkste geen condens en heel goed zicht, ook in het buitenwater. Zeker kopen

Bekijk hier het product Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood >

Zone3 Neopreen heat-tech zwemsokken

Zone3 Neopreen heat-tech zwemsokken

Zone3 Neopreen heat-tech zwemsokken 1 10 7 Jan 2020-05-02

Prima sokken. Na 4 km zwemmen in water van 13ºC nog steeds warme voeten.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen heat-tech zwemsokken >

Zone3 Neopreen hoofdband

Zone3 Neopreen hoofdband

Zone3 Neopreen hoofdband 1 10 10 Tomas 2020-06-28

Comfortable, adjustable and well-profiled headband.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen hoofdband >

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren 1 10 10 Steve Miller 2019-08-29

Perfect! Gebruikt in mijn Ironman 70.3 debuut in Vichy. Eenvoudig aan- en uit te trekken, geweldig drijfvermorgen en een enorme bewegingsvrijheid.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen kneeskin heren >

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren 1 10 9 Bart 2020-05-21

Nu pas één keer in gezwommen, maar zat meteen top. En leek wel echt wat te schelen qua temperatuur. Echt dik is het niet, maar daardoor trekt het wel net wat sneller aan, en met ook nulon naast neopreen is het net wat minder scheurgevoelig schat ik. Het 50 m buitenbad is vervroegd opengegaan nu met Corona om toch met wat meer ruimte te kunnen trainen. Hoewel ik wel paar kilo meer heb dan toen ik nog heel fanatiek trainde heb ik het toch vrij snel koud als triatleet. Nu kon ik het prima een uur volhouden. Ik zwom al wel paar keer open water hiervoor toen de baden nog geheel dicht waten, maar toch wel wat langer gewacht tot watertemp 15 was en IC's wat leger om immuunsysteeem niet te zwaar te belasten, maar daar had ik met dit laagje nog onder reguliere wetsuit wellicht kunnen proberen. Twee laagjes water die beetje opwarmen... Maar dat moet ik nog eens testen; wordt wel heel strak. In ieder geval ivm deze opties op de koopknop gedrukt en nog zeker geen spijt! :)

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen kneeskin heren >

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren 1 10 8 Robin Jillings 2020-10-18

Lekker bij warm water, natuurlijk wel heel weinig drijfvermogen maar geeft net dat kleine beetje extra bescherming, warmte en opwaartse kracht. Nu het buiten koud wordt (11 gr op dit moment) ook lekker als 2e pak onder de gewone wetsuit

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen kneeskin heren >

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren

Zone3 Neopreen kneeskin heren 1 10 8 Sven Heddes 2022-07-18

Getwijfeld over aanschaf tussen een dikkere wetsuit/shorty en deze Zone3 Kneeskin. Blij met de keus voor Zone3. Pak is wel dun, dus verwacht niet enorme drijfondersteuning. Maar wel een goed zittend pak met alle bewegingsvrijheid én net dat beetje extra warmte / geleiding door het water. Makkelijk aan en uit te trekken. Zit goed en voelt erg vrij om in te zwemmen, Maatvoering klopt en is precies goed. Pak is prima geschikt voor warmer water en heel misschien als 2e laag bij een wat kouder zwemspektakel.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen kneeskin heren >

Zone3 Neopreen swim cap oranje

Zone3 Neopreen swim cap oranje

Zone3 Neopreen swim cap oranje 1 10 10 R 2020-11-10

Ideaal van frozen naar een warm hoofd. Sluit goed om het hoofd. Geen oordopjes meer nodig.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen swim cap oranje >

Zone3 High-Jazz 2.0 Jammer geel/groen heren

Zone3 High-Jazz 2.0 Jammer geel/groen heren

Zone3 High-Jazz 2.0 Jammer geel/groen heren 1 10 10 Schellingen Jurgen 2021-02-10

Mijn eerste zwembroek die ik van jullie merk ZONE3 koop en ben ontzettend tevreden reeds al enkele malen mee gezwommen.

Bekijk hier het product Zone3 High-Jazz 2.0 Jammer geel/groen heren >

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm 1 10 10 Nevsseddeh 2019-06-29

Kwaliteits neopreen short. Echt enorme ondersteuning bij het zwemmen. Zit prima, de -L- zit pittig strak zat bij een slanke bouw. Dus is je onderstel wat forser, kies dan maar XL.

Bekijk hier het product Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm >

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm

Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm 1 10 10 Tomas 2020-06-28

Very comfortable and perfect length. Swimming in cold water is not a problem now.

Bekijk hier het product Zone3 Originals Neopreen buoyancy shorts 5/3mm >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Zone3 > Beoordelingen

Print

Zwemaccessoires.com maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?