Uitverkoop

Sorteren

     

1234...18

Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids Uitverkoop Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids (IRONSPRINT_KIDS)

Dit Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids heeft de eigenschappen en performance van de 'high-end' racing wetsuits.

Speciaal gemaakt voor de kinder/junior triathleet, een super wetsuit om mee te beginnen!  Gemaakt met een Hydro-Glide Smoothskin rubber voor een ultiem licht gewicht fullsleeve wetsuit. Dit wetsuit heeft extra drijfvermogen in de benen door een dikke 5mm neopreen laag. Op de panelen waar bewegingsvrijheid noodzakelijk is, is een nieuwe ultra dunne geperste neopreen aangebracht. 

€259,95

€89,95

  uw voordeel €170,- (incl. BTW)

Zone3 Advance gebruikt wetsuit dames maat ST Uitverkoop Zone3 Advance gebruikt wetsuit dames maat ST (16057GEBRUIKT)

Het Zone3 Advance gebruikt wetsuit dames maat ST is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat ST: lengte: 170-183 cm | gewicht: 54-64 kg | borst: 84-91 cm. Let op: dit gebruikte wetsuit heeft kleine beschadigingen opgelopen op het kruis en de rechter heup (zie: foto's), dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€159,95

  uw voordeel €60,05 (incl. BTW)

Sailfish Vibrant demo wetsuit heren maat SL Uitverkoop Sailfish Vibrant demo wetsuit heren maat SL (SL2546DEMO)

Deze robuuste Sailfish Vibrant demo wetsuit heren maat SL is een zeer betrouwbaar wetsuit voor training en racing, met maximaal drijfvermogen en een uitstekende flexibiliteit. De winnende combinatie van het zeer krachtige Longlife cel neopreen en de huidvriendelijke soft skin voering zorgen ervoor dat zwemmers goed blijven drijven en vrij kunnen bewegen en ademen, zelfs in de hectiek van een wedstrijd. De ergonomisch aangepaste been en heup panelen verbeteren het drijfvermogen en, in combinatie met de nieuwe stabiliteit Panel Plus, voor een betere heup stabiliteit. De verbeterde pasvorm in het bovengedeelte en de verlaagde kraag aan de voorkant optimaliseren het draagcomfort. De Sailfish Vibrant is het perfecte pak voor beginners en doorgewinterde triatleten met hoge eisen voor kwaliteit. Maat SL: lengte: 180-190 cm | gewicht: 72-79 kg. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op het rechterbeen (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.  

€329,-

€249,95

  uw voordeel €79,05 (incl. BTW)

Sailfish Blade neopreen shorty dames 2016 Uitverkoop Sailfish Blade neopreen shorty dames 2016 (SSBLADW)

Deze Sailfish Blade neopreen shorty dames is universeel inzetbaar, vooral geschikt voor training in openluchtbaden en in meren. Een geslaagde combinatie van zwem- en neopreenpak. Maximale flexibiliteit en een uitstekend draagcomfort zorgen voor optimale zwemeigenschappen. Het 0,5 mm dikke SmoothSkin neopreen behoedt torso en onderlichaam tegen sterke afkoeling. De sailfish blade is het ideale trainingspak bij lange zwemsessies in koele openluchtbaden of meren.

€149,-

€119,-

  uw voordeel €30,- (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XXL Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XXL (16028DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XXL is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat XXL: lengte: 183-196 cm | gewicht: 97-115 kg | borst: 117-127 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op het linkerbeen (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€164,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Orca Neopreen zwemsokken Uitverkoop Orca Neopreen zwemsokken (FVAP01)

De Orca Neopreen zwemsokken zijn gemaakt van 2-3 mm neopreen en is de ideale sok voor beginners. De zwemsokken zorgen er voor dat je voeten warm blijven tijdens het zwemmen of voor gebruik tijdens watersporten. De zwemsokken zijn voorzien van Orca's stretch, silicone zool, welke een slipvrije bescherming biedt en schuurvrij is.

€32,95

€24,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit dames maat ST Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit dames maat ST (16057DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit dames maat ST is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat ST: lengte: 170-183 cm | gewicht: 54-64 kg | borst: 84-91 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft kleine beschadigingen opgelopen op het linker- en rechterbeen (zie: foto's), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€164,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XL Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XL (16028DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit heren maat XL is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat XL: lengte: 183-196 cm | gewicht: 92-100 kg | borst: 112-122 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op het rechterbeen (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€164,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Orca Swimrun Core heren Uitverkoop Orca Swimrun Core heren (HVND01)

De Orca Swimrun Core heren is speciaal ontworpen voor swimrun wedstrijden en past zich aan de behoefte van zowel het hardlopen als het zwemmen aan. Extra drijfvermogen bij het onderste gedeelte van de romp houden je benen aan de oppervlakte tijdens het zwemmen, zonder het belemmeren van je vrijheid van bewegen tijdens het rennen. De twee afneembare mouwen gemaakt van 2mm neopreen maken dit wetsuit een veelzijdige optie: je kan de mouwen af nemen tijdens de race en ze terug aan doen tijdens het zwemmen voor meer drijfvermogen. De Core bevat een fluitje, zoals vereist is bij swimrun races, gunstig geplaatst zodat het niet in de weg zit, maar je kan het nog steeds gemakkelijk gebruiken in geval van nood.

€199,-

€159,95

  uw voordeel €39,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance gebruikt wetsuit heren maat ML Uitverkoop Zone3 Advance gebruikt wetsuit heren maat ML (16028GEBRUIKT)

Het Zone3 Advance gebruikt wetsuit heren maat ML is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat ML: lengte: 173-188 cm | gewicht: 75-82 kg | borst: 102-107 cm. Let op: dit gebruikte wetsuit heeft kleine beschadigingen opgelopen op de rechtse schouder, linkerarm en linkerbeen (zie: foto's), dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€139,95

  uw voordeel €80,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit heren maat ML Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit heren maat ML (16028DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit heren maat ML is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat ML: lengte: 173-188 cm | gewicht: 75-82 kg | borst: 102-107 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op de linkerheup (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.  

€220,-

€164,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Orca Hydro Booties Uitverkoop Orca Hydro Booties (AVAE01)

De Orca Hydro Booties is gemaakt van 3mm neopreen en is de ideale zwempartner voor bij een wetsuit in het koude open water of voor gebruik tijdens recreatieve watersporten. De Hydro Booties zijn voorzien van een stretch, silicone zool, welke een beschermende antisliplaag heeft en is schuurvrij. Een teensplit design om het rollenop de voet te voorkomen. Aanpasbare klittenbandsluiting zorgt er voor dat je de bootie over of onder je wetsuit kunt dragen.

€39,95

€24,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit dames maat S Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit dames maat S (16057DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit dames maat S is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon.

Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat S: lengte: 160-168 cm | gewicht: 54-61 kg | borst: 84-89 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op het rechterbeen (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€149,95

  uw voordeel €70,05 (incl. BTW)

Orca Neopreen thermal hydro sokken Uitverkoop Orca Neopreen thermal hydro sokken (FVAE01)

De Orca Neopreen thermal hydro sokken zijn gemaakt van 3mm neopreen en is de ideale zwempartner voor bij een wetsuit in het koude open water of voor gebruik tijdens recreatieve watersporten. De sokken zijn voorzien van een stretch, silicone zool, welke een beschermende antisliplaag heeft en schuurvrij is. Een teensplit design om het rollen op de voet te voorkomen.

€43,95

€35,15

  uw voordeel €8,80 (incl. BTW)

Zone3 Vision mouwloos wetsuit heren Uitverkoop Zone3 Vision mouwloos wetsuit heren (WS18MSLV101)

Prestaties en comfort staan altijd boven aan de lijst bij het ontwerpen van Zone3-producten en de Zone3 Vision mouwloos wetsuit heren combineert dat ook nog eens met fantastische looks en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor dit jaar hebben we ons laten inspireren door onze high-end Vanquish wetsuits, we hebben een aantal van de belangrijkste kenmerken van dat wetsuit overgebracht naar de Vision wat er voor gezorgt heeft dat dit 's werelds snelste instapniveau-wetsuit is geworden. Als je een klein budget hebt maar toch snel wilt zwemmen en energie wilt besparen tijdens het zwemmen, dan moet dit het pak voor je zijn.

€265,-

€209,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit dames maat M Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit dames maat M (16057DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit dames maat M is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon.

Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat M: lengte: 165-178 cm | gewicht: 60-67 kg | borst: 89-94 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op het linkerbeen (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€149,95

  uw voordeel €70,05 (incl. BTW)

Zone3 Aspire gebruikt wetsuit heren 2015 maat ML Uitverkoop Zone3 Aspire gebruikt wetsuit heren 2015 maat ML (Z14012GEBRUIKT)

Het Zone3 Aspire gebruikt wetsuit heren 2015 maat ML is het bestverkochte wetsuit van Zone3 sinds de beroemde 10/10 beoordeling in het tijdschrift 226 Triathlon. Er bestaat geen ander wetsuit dat een tien heeft gekregen, uitstekend wetsuit voor alle zwemmers en triatleten.

Het wetsuit is voorzien van een zogenaamde aquadynamische coating, deze extra laag over het neopreen verlaagt uw weerstand in het water.

Eersteklas SCS Yamamoto voor uitstekende continueuze flexibiliteit, comfort en prestatievermogen. Maat ML: lengte: 173-188 cm | gewicht: 75-82 kg | borst: 102-107 cm. Let op: dit gebruikte wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen onder de schouder (zie: foto 3), dit is volledig gerepareerd.

€349,95

€199,95

  uw voordeel €150,- (incl. BTW)

Zone3 Victory D demo wetsuit heren maat XL Uitverkoop Zone3 Victory D demo wetsuit heren maat XL (WS18MVIC101DEMO)

Het Zone3 Victory D demo wetsuit heren maat XL is ontworpen voor professioneel gebruik. Voor degenen die aan lange afstandszwemmen doen of met halve of volle afstand Ironman-races meedoen is comfort, lichaamspositie en snelheid door het water van vitaal belang. De Victory D maakt gebruikt van het meeste geavanceerde materiaal, zodat de zwemmer maximaal comfort heeft en de beste prestaties kan leveren. Gecombineerd met Aerodome panelen om 30% meer drijfvermogen te creëren dan met conventioneel neopreen. Maat XL: lengte: 183-196 cm | gewicht: 92-100 kg | borst: 112-122 cm. Let op: dit demo wetsuit is ingezet tijdens een demo dag, maar heeft hierbij geen beschadigingen opgelopen.

€900,-

€599,95

  uw voordeel €300,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance demo wetsuit dames maat XS Uitverkoop Zone3 Advance demo wetsuit dames maat XS (16057DEMO)

Het Zone3 Advance demo wetsuit dames maat XS is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon.

Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd. Maat XS: lengte: 147-163 cm | gewicht: 46-53 kg | borst: 79-84 cm. Let op: dit demo wetsuit heeft een kleine beschadiging opgelopen op de linkerarm (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€220,-

€149,95

  uw voordeel €70,05 (incl. BTW)

2XU P:1 Propel lange mouw wetsuit zwart/oranje heren Uitverkoop 2XU P:1 Propel lange mouw wetsuit zwart/oranje heren (MW4991c-BLK/FLO)

Dit veelzijdige 2XU P:1 Propel lange mouw wetsuit zwart/oranje heren is gemaakt voor de ambitieuze atleten die opzoek zijn naar een pak waarmee ze het de meer ervaren triatleten moeilijk kunnen maken. De P:1 is gemaakt van een 39 cell neopreen met een dikte die varieert tussen de 5mm en 1.5mm wat zorgt voor een perfecte verhouding tussen drijfvermogen, bewegingsvrijheid en explosiviteit. Daarnaast zit er een SCS-coating over het wetsuit wat zorgt voor minder weerstand in het water, een rollbar voor verbeterde lichaam positionering en het Floating Zip paneel voor extra bereik. De P:1 van 2XU een van de meest populaire wetsuits dankzij zijn zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

€299,95

€239,95

  uw voordeel €60,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Uitverkoop

Print