Triathlon kleding Beoordelingen

Triathlon kleding


Lees meer over Triathlon kleding >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Triathlon kleding gemiddeld met een 8,6 in de 104 reviews hieronder :

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand 1 10 8 Marijcke 2014-05-06

Het is een makkelijk te gebruiken apparaatje met een duidelijke handleiding. De oefening is niet perse prettig om te doen, maar na 1 week gebruik merk ik al wel dat het effect heeft en kan ik de weerstand wat hoger draaien.

Bekijk hier het product PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand >

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand 1 10 8 2015-02-04

Prima product! de 1e dag had ik op stand 0 al lichte moeite, nu een kleine week verder rustig aan opgebouwd naar stand 2. Of het ook voordeel oplevert in praktijk zal de tijd leren

Bekijk hier het product PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand >

Powerbreathe longentrainer Plus Sports

Powerbreathe longentrainer Plus Sports

Powerbreathe longentrainer Plus Sports 1 10 8 2013-08-21

Top product. Mijn conditie groeit hierdoor elke dag!

Bekijk hier het product Powerbreathe longentrainer Plus Sports >

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox 1 10 9 Wouter de Groot 2013-03-21

Stevige tas voor op de fiets. Snelle levering!

Bekijk hier het product Sanden Pro tubebox >

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015 1 10 9 Willem 2015-03-14

Ik heb dit trisuit voor mijn dochtertje gekocht. Ze is er helemaal blij mee. Bedankt

Bekijk hier het product Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015 >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g 1 10 9 Corstiaan de Wit 2015-01-13

Gebruik al lange tijd deze schuurplekken stik en hij werkt super, wetsuit slijt er niet van wat bij andere producten wel vaak gebeurt.

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g 1 10 10 G 2017-06-15

<p>Dikke 10, kan niet meer zonder deze bodyglide zwemmen!!!!</p>

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g 1 10 10 Marcel 2015-07-06

Perfect voor extra bescherming tijdens het fietsen, ik krijg geen schuurplekken meer op de lange afstand en ben zeer tevreden over dit product!

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g >

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch 1 10 9 Richard Blankenstein 2013-06-19

Simpel om te doen. Veters blijven optimaal zitten. Ook ideaal voor hardlopers.

Bekijk hier het product Ironman lock laces stretch >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 8 tds 2012-08-08

Beantwoordt aan de verwachtingen

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 10 Theo de Koning 2013-03-21

Geen veiligheidsspelden meer gelukkig. Het startnummer blijft goed zitten.

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 8 2014-04-13

Een mooie, degelijke wedstrijdband. Speldjes gelukkig niet meer nodig, en mooi passend bij andere 2XU artikelen. Top!

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 9 William 2015-02-14

Na een hele tijd de RS300 van Polar gebruikt te hebben voor mijn indoor en outdoor trainingen (hardlopen, fietsen), met hartband, wilde ik iets "beters". De RS300 van Polar heeft een redelijk klein display, geen ingebouwde GPS, maar i.c.m. met een hartslagband een accurate hartslagmeting en opslag van je laatste 20 traininen. Op zich dus niet echt slecht. Polar heeft de M400 en de V800 uitgebracht, beide met (heel) veel opties. De V800 heeft er echt heel veel, maar daar is de prijs dan ook naar. Na wat reviews van de M400 en V800, en concurenten (TOMTOM runner cardio, Garmin 610,620 920xt) is mijn keus uiteindelijk toch op deze polar M400 gevallen. Dit mede gezien de vele features en de gunstige prijs t.o.v. de concurrenten, en de prijs bij triathlonaccessoires was nog interessanter. Met hartslagsensor is deze elders zo rond de 199,--, hier slechts 169,--. Overigens, de hartslagsensor die ik gebruikte i.c.m. de Rs300, werkt ook met de M400, dus ik heb nu een extra hartslagsensor, handig als de batterij van die ene hartslagsensor het net begeeft, als je voor een wedstijd of training staat.... Nogmaals, de M400 heeft ontzettend veel features. Ik heb de M400 nu zo'n anderhalve week in gebruik, en draag hem nu eigenlijk elke dag, omdat er ook een activity tracker op zit, en het "horloge" is m.i. echt mooi. Via de polar website (met je eigen account) kan je al je trainingen zien en bewaren, en je M400 instellen. Enfin, lees hiervoor de feature list van Polar zelf maar eens door. Er hoort een manual bij van 70+ bladzijdes. Die hoef je niet meteen door te nemen, maar je leert daarmee wel deze M400 goed kennen. De levering van triathlon accessoires was prima, De M400 was niet op voorraad toen ik deze bestelde, dus de volgende dag levering was niet mogelijk, maar de dag daarop is de M400 netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over de M400, en de levering via Triathlon accessoires.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 8 2015-02-28

De Polar M400 werd snel geleverd. Omdat ik nog niet jarig was, moest ik nog 2 dagen tegen de dichte verpakking aankijken. Maar toen mocht ie er eindelijk uit. Ik heb een redelijke dunne pols en voor de grootte van het horloge past ie verbluffend goed. Het horlogebandje is wat stug en het omdoen en afdoen is daardoor iets meer werk. Bediening is overzichtelijk en intuitief. Moest na 10 jaar Timex Trial runner wel even wennen aan welke knopjes ik nou moest drukken voor het starten en stoppen van een activiteit. Activity monitor is wel even wennen maar ook prettig als je een uur achter je PC hebt gezeten. Dan krijg je een subtiel piepje om aan te geven dat je van je luie krent af moet komen. De gegevens na afloop van een training zijn zeer compleet en het geeft goed inzicht in je trainingsopbouw en soort training. Dan ook nog even een kritische noot: De software werkt alleen op WIndows en Mac. Dus moest ik een Windows VM draaien op mijn Linux laptop om activiteiten te kunnen downloaden. De GPS vangt slecht in. Mijn smart phone is binnen 10 a 20 seconden klaar met invangen. De M400 heeft zeker een minuut nodig. Maar na onder een brug door te fietsen vangt hij wel zeer snel weer het signaal op na het even kwijt te zijn geraakt. Daar zie je op je activiteit niets van terug. Wel een extreem hoge maximum snelheid t.o.v. de smartphone opname met Strava gezien (60 vs 44). Koppeling met Strava en Endomondo is omslachtig. Je moet handmatig je activiteit downloaden in Flow en vervolgens uploaden bij Strava. Bluetooth connectivity niet uitgeprobeerd, want geen device met BT 4.0. Development support is goed. Een technische vraag werd binnen 2 dagen naar tevredenheid beantwoord.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 9 Mick Hoogervorst 2015-05-06

Super makkelijk te bestellen en dan afwachten, maar ook dat was supersnel en zeer goed te volgen waar het pakket was. Ik had nog een Polar van 11 jaar oud en deze werkte nog, alleen het scherm liet het soms afweten. Ik koos dan ook weer voor 100% voor Polar, super betrouwbaar en zeker super sterk. Loop en Bootcamp nu met deze M400 en merk, dat er veel mensen zijn die hem ook blijken te hebben. Zeker een succesnummer. Wel wennen om hem iedere dag te dragen, maar je raakt er aan verslaaf om de Activiteiten van de Dag vol te krijgen. Soms net 100% en ook wel bijna over de 300% Ben nog wel bezig om alle features door te krijgen en ook te gebruiken, maar tot nu erg tevreden. Ga dan ook zeker nog op deze site producten bestellen, net zo goed als elders, maar voordeliger.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 7 Saskia 2015-07-18

Snelle levering na bestelling! Ik vind de Polar M400 wel traag reageren wat betreft verandering van snelheid! Duurt lang voordat hij GPS gevonden heeft! Verder makkelijke bediening. Overzichtelijk menu. Ik krijg helaas de app niet op mijn smartphone geinstalleerd!

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 sporthorloge met GPS wit

Polar M400 sporthorloge met GPS wit

Polar M400 sporthorloge met GPS wit 1 10 8 roel Peters 2015-02-16

De M400 heb ik nu een maand in mijn bezit. Ik train 4 x per week en moet zeggen dat dit apparaat echt super werkt. GPS signaal vangt hij redelijk snel op en raakt deze eigenlijk nooit kwijt. Tijdens intervaltrainingen zoekt het GPS de eerste keer ongeveer 30 seconden naar zijn positie, daarna als je het horloge aan en uit zet vind hij direct het signaal. Metingen zijn nauwkeurig en de batterij houdt het iets meer dan een week vol.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS wit >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 8 2015-02-04

Zeer goede prijs en snelle service! Erg blij met sporthorloge, werkt makkelijk,duidelijk leesbaar erg handig synchroniseren met mobiel.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 8 2015-02-14

De sporthorloge was via deze website 20 euro goedkoper dan de goedkoopste andere website. Betaling, bestelling en levering is goed gegaan. Minpuntje was dat de bestelbevestiging van de website in de spambox terecht kwam. Echter na 2 dagen heb ik een contactformulier ingevuld en kreeg daar onmiddellijk reactie op. De horloge zelf voldoet aan alle verwachtingen en functioneert goed. Automatisch synchroniseren met smartphone is wat stroef, maar via keuze menu op de horloge zelf werkt het wel goed. Maar het gemakkelijkste en snelste is synchroniseren via PC. Ik moet wel wennen aan de tijd die het kost om GPS signaal op te pikken. Normaal gesproken liep ik zo weg met mijn smartphone. Nu kan ik gerust een minuutje ervoor uittrekken. Grootste winst zit voor mij in het feit dat ik nu loop met een horloge aan mijn pols i.p.v. "koelkast" aan mijn arm. Loopt echt een stuk lekkerder.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 2015-03-20

Onze zoon erg blij met dit horloge! goede levering, prima!

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 2015-03-21

Ik ben erg blij met het sporthorloge Polar M400. Hij werkt perfect met mijn hartslagmeter Polar H7 (zolang er geen ander bluetooth apparaten in de buurt zijn). Je kan er een intervaltraining in programmeren of gewoon een duurloop mee opnemen. Je kan je hartslagzones of snelheidszones instellen waarna het horloge je een piepsignaal geeft als je buiten je ingestelde zone komt. Als je langs een drukke weg loopt is het piepsignaal echter niet altijd goed te horen. In combinatie met de app en de polar flow website krijg je mooie statistieken van je gelopen (ronde)tijden, hartslag en snelheid. Ook kun je je gelopen route terugzien op de website. Het is gelijk een activiteitsmeter die je waarschuwt als je te lang (een uur) achter elkaar stilzit en die je stappen telt. En je kan er gewoon het zwembad mee in. Wat even wennen is is dat je een minuut stil moet staan (of warming up moet doen) voordat het GPS signaal wordt opgepikt.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 Aloin 2014-12-01

Super dat polar ook een speciale horloge heeft ontwikkeld voor het hardlopen, zit perfect en heeft super veel opties. Vind de prijs kwaliteit erg goed want je krijgt er echt veel voor terug. Aankoop ging goed en had hem zeer snel in huis!

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 jos janssen 2015-01-20

horloge werkt perfect ,doe hem alleen af voor op te laden.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat 1 10 8 Irma 2014-12-16

hartslagmeter kreeg ik niet gekoppeld aan de armband, bleek de hartslagmeter stuk te zijn, de tweede hartslag werd supersnel geleverd en zit inmiddels ook aan mijn nieuwe armband gekoppeld! Alles wekt nu prima, armband om en klaar!! Superservice!!!!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat >

Polar Loop Activity Tracker donker paars

Polar Loop Activity Tracker donker paars

Polar Loop Activity Tracker donker paars 1 10 8 Irma 2014-12-16

de eerste werkte niet maar de tweede die ik supersnel toegestuurd heb gekregen werkte prima!!!!

Bekijk hier het product Polar Loop Activity Tracker donker paars >

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood 1 10 7 lucia de Reijer 2015-02-14

Het horloge was super snel geleverd. Het is een heel mooi horloge met heel veel mogelijkheden. Het scherm geeft goed en duidelijk alle gegevens weer. Het is wel even zoeken hoe het allemaal ingesteld moet worden. Minpunt is dat het horloge niet geschikt is voor een gemiddelde vrouwenpols. Het is veel te groot waardoor het horlogebandje bijna niet door het riempje past en het bandje aan de zijkant van je pols ver uitsteekt. Erg jammer want daardoor draag je het horloge niet graag dagelijks maar enkel voor de sport.

Bekijk hier het product Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood >

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X 1 10 8 2014-07-14

Prima product, ook netjes op tijd geleverd!

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RS300X >

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X 1 10 8 2015-01-21

snelle levering van mijn polar horloge, om nieuwe jaar goed te starten

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RS300X >

Polar hartslagmeter RCX3

Polar hartslagmeter RCX3

Polar hartslagmeter RCX3 1 10 8 Ed Stalman 2014-02-13

Tot nu toe 1 x gebruikt, maar zeer tevreden. Hij vind alle Wind sensoren snel en gemakkelijk.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RCX3 >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 7 Cees 2013-09-26

Hartslagmeter Polar WearLink borstband met bluetooth doet wat die moet doen en dat is meten tijdens hardlopen. In t begin stopte de meting soms halverwege maar nu heb ik daar geen last meer van. Ik heb de band rond borst wat aangetrokken, misschien dat daar t contact is verbeterd. Verder is t dan aan je telefoon en uiteraard de GPS verbinding dat t voor 100% werkt. Ik heb de Polar nu nog maar enkele weken en ik ben benieuwd hoelang die meegaat. Over 1 jaar mij nog maar eens vragen voor een review?

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 10 2014-04-03

Werkt makkelijk, snel geïnstalleerd, meet nauwkeurig en draagt ook nog eens zonder dat je merkt dat je de band om je borst hebt!

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 8 Peter 2014-07-27

Polar Wearlink+ Bleutooth besteld voor gebruik met de Runkeeper Elite app op mijn telefoon. Direct contact tussen telefoon en hartslagmeter en tot nu toe werkt alles perfect. Borstband zit comfortabel. Had nog een vraag over de hartslagmeter in combinatie met de Polar Beat app. Deze werd snel en duidelijk beantwoord.

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 M.H. de Vink 2013-09-03

Snelle levering, binnen een paar dagen al mijn product in huis. Ook bij telefoontje naar klantenservice werd ik direct goed doorverwezen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Serge 2014-01-03

Ben al 20 jaar Polar gebruiker dus ik wist zowat wat ik kon verwachten. De nieuwe soft gordel is een grote verbetering tegenover de vorige versie. Gps werkt heel goed in het bos bij ons, beter dan de Iphone met sommige apps. Ondanks het gebruik van de usb kabel moet je een programma van Polar instaleren op de computer. Het is dus nog niet mogelijk om via eender welke computer de gegevens naar de website te sturen. De synchronisatie werkt wel bijzonder goed, veel beter dan de IRDA (infrarood) van het vorige model. Batterij is geen probleem wanneer, ik train bijna dagelijks een uur of meer en na het synchroniseren is de batterij dikwijls reeds terug voor 100% opgeladen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 2014-01-14

Hiervoor had ik ook een polar RS400 met stappenteller. De nauwkeurigheid van de stappenteller liet te wensen over. Ook de nodige problemen gehad met dit horloge in combinatie met de hartslagmeter. Nu met de RC3 is dat verleden tijd. Mijn eerste ervaringen zijn goed. Makkelijk instelbaar en geeft goede feedback. Leuk om je resultaten via polarpersonaltrainer te analiseren. Wat mij betreft is dit horloge een aanrader voor iedereen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 R vd Haak 2014-02-12

Ik had hiervoor een forerunner 405HR en de Polar bevalt toch veeeeeel beter de baterij was een ramp met de 405 ! Ik heb er 2x mee gelopen en hij bevalt goed de gps is ook zuiver en ook snel gevonden Enige wat iets beter kan is de verlichting die niet zo fel is maar dat gebruik ik toch niet echt

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Roy Kuijpers 2014-02-17

Geen ervaring met eerdere horloges met dezelfde functionaliteit en op dit moment 1 keer gebruikt. Alles spreekt voor zich en is gemakkelijk te bedienen. Wel heb ik wat last met het GPS signaal. De eerste keer dat ik ging rennen had hij pas na 2 km (10 min) het GPS signaal te pakken. Dit vond ik erg lang duren gezien ik op een openstuk liep en niet tussen gebouwen welke het signaal konden blokkeren.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 10 Ervin 2014-03-19

Zeer content , zondag besteld , dinsdag afgeleverd in de middag , na contact van maandag over verwarring aflever adres gelijk terug gecontacteerd dat dit inderdaad goed zou komen en het was ook goed gegaan, Polar RC3GPS enkele dagen in gebruik , zeer tevreden makkelijk in te stellen , problemen met gps signaal niet gehad na uitproberen op eerste verdieping aangezet , toen ik op de fiets( +/- 3 minuten later) stapte was er al contact met de satelliet en de hele weg geregistreerd. makkelijke menu`s makkelijk te scrollen af en toe zit je wel eens op het verkeerde knopje te drukken. maar dat zal gewenning zijn. al met al zeer tevreden .

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 2014-04-08

RC3 GPS Hartslagmeter besteld aflevering volgens afspraak, kleine wijziging in aflever adres werd goed verwerkt en gecommuniceerd. Prima afhandeling! Bestelling compleet geen ontbrekende items, overall goed bevallen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Rob 2015-03-08

Hartslagmeter werkt naar behoren in combinatie met personaltrainer.com , en dat was mijn primaire wens. Levering liet 1 week op zich wachten, moest ik achteraan bellen, doch zo'n haast had ik er niet mee. Gisteren voor het eerst gebruikt tijdens een te fluiten voetbalwedstrijd. Ik had gehoopt dat de GPS mijn looppatronen op het voetbalveld inzichtelijk zou maken. Dat was helaas niet het geval ...

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Guido 2013-06-26

Prima product en snel geleverd. Keurig op de dag van verzending een track-and-trace bericht ontvangen om de bezorging te kunnen volgen. Goede verpakking en zelfs een onverwacht cadeau bij de levering ontvangen. Zeer tevreden!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 7 Mark 2013-09-02

H7 polar hartslagmeter gekocht. Vrijdag was het pakket door Sanden bij GLS aangeleverd, dus hoopte 'm dat weekend nog te kunnen gebruiken. GLS levert niet op zaterdag (?), dus dat is erg jammer. Tip aan Sanden: andere bezorger? Bij GLS is tracking ook minder dan bij PostNL. Qua inhoud van het pakket: meer dan volledig en netjes verpakt.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Patrick 2013-09-10

Snel geleverd. De Polar H7 werkt perfect in combinatie met een iPhone 4S en endomondo. Daarnaast ook perfect als hartslag meter in de sportschool op alle cardio apparatuur.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 2013-09-29

prima prijs, snelle levering, duidelijke site

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 7 2013-10-15

Bestelling geplaatst duurden 2 dagen en daar was hij mijn eigen hartslagmeter. Een prima koop werkt met veel applicatie's. Kortom een tevreden man.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 8 Raymond 2013-10-16

Koppelen is in eerste instantie wat lastig, maar natmaken van de band en opstarten vanuit runkeeper werkt het apparaat prima. Accuraat en doet het eigenlijk altijd. Nu kan ik tijdens het hardlopen op de hoogte blijven van hartslag en hartslagzone. Levering door fitness24.nl was snel en verpakking was prima in orde.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 2013-11-11

Absoluut heel tevreden over polar H7 en over levering, keurig op tijd.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 2014-01-08

Snel en goed geleverd. Zeer tevreden.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Mingko 2014-01-16

Goedkoopste op internet, gratis verzending en snel in huis. De H7 werkte direct, totaal geen moeite om 'm op de iPhone te zien. Werkt zowel met polar beat als Micoach van adidas perfect. Beetje jammer dat trainingsprogramma niet van internet in polar beat kan worden geladen, maar daar kan Sanden niets aan doen.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Bart Verleije 2014-01-27

snelle levering, werkt perfect, alles duidelijk ;)

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 David 2014-03-04

Ondanks duur stuk, toch de beste prijs op het internet! Snelle levering en degelijke verpakking. Tip aan Sanden: de leveringsnota's en dergelijke mogen wat mij betreft in PDF via email komen... dan blijven er nog een paar extra bomen overeind ;-)

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Saskia 2014-03-30

Super levering, erg snel!!......helaas geen cadeau bij levering gekregen, haha.... ik ga jullie zeker aanraden bij anderen!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 8 reinout van mierlo 2014-05-15

goede prijs, goed product! wel zelfde probleem als Mark met GLS...

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Charlotte 2014-05-15

Duidelijke website, snelle levering en voor de laagste prijs. Ik ben tevreden.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Marc Jan 2014-06-11

H7 aangeschaft, werkt prima met verschillende Apps, werkt ook prima met Technogym. Bedankt voor de snelle levering via GLS. Echt een aanrader.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames 1 10 9 liek 2013-09-17

Ik ben zeer tevreden met dit sport horloge. Gemakkelijk in gebruik.

Bekijk hier het product Polar FT60 Hartslagmeter Dames >

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames 1 10 9 2013-10-09

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het horloge is heel makkelijk in het gebruik. Het enige minpunt wat ik kon ontdekken was de storing in de hartslagmeter als ik op de loopband (in de sportschool) ga joggen. Dan blijft de hartslag steeds hangen en soms zegt het horloge de hartslagband niet meer te voelen. Hoewel ik dit vervelend vind, is het geen ramp, vooral omdat het dus alleen op dit apparaat gebeurd en alleen bij het joggen. Buiten hardlopen of op andere apparaten in de fitness is er geen enkel probleem. Ik ben er dus erg blij mee!

Bekijk hier het product Polar FT60 Hartslagmeter Dames >

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter 1 10 9 Nel 2014-01-30

voor sporten top wat er allemaal instaat calorie verbruik enz zeer goed product als je sport je ga alleen nog meer sporten goed voor iedereen een aanrader ik word er spontaan van fanatieker top

Bekijk hier het product Polar FT7 hartslagmeter >

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter 1 10 10 2014-02-03

100 % tevreden

Bekijk hier het product Polar FT7 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 2013-09-17

Goede prijs voor deze hartslagmeter. Levering binnen enkele dagen. Verpakking had wel wat kleiner gekund. Een doos van 50x30x15 cm voor het versturen van één hartslagmeter is wat overdreven.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 10 Chantal 2014-01-14

Ben heel tevreden over het horloge en de hartslagband. De band zit heel fijn en je voelt geen randjes of sluiting. Het horloge was makkelijk instelbaar en is makkelijk in gebruik tijdens het sporten. Je kan heel eenvoudig switchen van hartslag naar bv tijd of calorien. De levering ging heel vlot. Ben heel tevreden en heb inmiddels weer fijn kunnen trainen met hartslagmeter.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 2014-02-11

WERKT PERFECT DANK U

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 harry vd weijde 2014-02-23

Bespoediging van de verzending werd goed opgepikt, zodat ik op tijd de hartslagmeter kon dragen, tijdens Super Sunday 2014.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 Paul 2014-06-07

Prima hartslagmeter. Doet wat die zegt! Een kritiekpunt: de verpakking. De doos moet kleiner kunnen, alleen al vanuit milieuoogpunt.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT2 hartslagmeter

Polar FT2 hartslagmeter

Polar FT2 hartslagmeter 1 10 8 2014-03-12

No-nonsense eenvoudig, maar robuust toestel. Makkelijk in gebruik. Een aanrader voor wie een eenvoudig toestel volstaat.

Bekijk hier het product Polar FT2 hartslagmeter >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 9 Fredrique 2018-04-13

Beste tas die ik ooit heb gekocht voor de traithlon! Super volume van 70 liter waar je alles in kwijt kan en ook een heel fijn rugpant wat erg fijn aanvoelt op de rug. ik draag de tas namelijk ook wel eens op de fiets naar een training... kortom, super aankoop!

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon 1 10 8 2013-06-23



Bekijk hier het product Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon >

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b 1 10 9 P. Kersten 2015-03-07

Ik twijfelde over de maat. Uiteindelijk een M gekocht. Zit heerlijk!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b >

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b 1 10 9 W. Coolen 2015-03-14

Maandagavond besteld, donderdag had ik dit short in huis. Twee werkdagen zoals het hoort! Echt een aanrader, zit heerlijk!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b >

2XU  Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR 1 10 8 2013-09-19

Heel fijn short. Mijn eerste "tri-short" na start met duatlons. Comfortabel met lopen EN fietsen. Dun fleece wat ook met fietsen voldoende ondersteuning geeft. Blijft ook perfect op z'n plaats door "compression" uitvoering. Ik ga er nog één bestellen!

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR >

2XU  Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK 1 10 8 Mark Leonard 2012-07-18

Goed Pak! Zelf ben ik 1.97 meter waardoor een goed pak moeilijk te vinden is voor mijn lengte. Deze voldoet aan al mijn verwachtingen en is in de lengte niet te klein. Verder is dit pak geschikt voor alle weersomstandigheden. Ik heb er in getraint in de regen en met wat kouder weer waardoor ik toch warm bleef en een wedstrijd gedaan in de volle zon waardoor het pak verkoeling gaf.

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK >

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw 1 10 8 2012-09-25

Perfecte afhandeling

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw >

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a 1 10 9 Walter 2015-03-17

Eerst een M besteld, helaas was dit te klein. Dus geruild voor een L. Zit perfect nu. Gr. Walter

Bekijk hier het product 2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a >

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a)

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a)

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a) 1 10 6 2013-05-20

Zoals alle 2XU producten prima spul. Als je de maattabel aanhoud past het allemaal perfect. Compressie zit echt lekker. Wel een puntje van aandacht geldt voor lange mensen, als je relatief slank bent, en vrij lang (bijv. langer dan 1.90m) kan je singlet wat omhoog komen op je rug, vooral tijdens het fietsen (voorover buigen) en heb je dus een kans op een stukje blote rug. Ik zie dat tijdens wedstrijden wel vaker gebeuren, maar ik heb het persoonlijk liever niet. Daarom kies ik (met mijn 1,96m) voor een 2XU compression suit, ipv een singlet+short. De suits passen prima, ook bij langere mensen, ook als je maat M hebt en 1,96m bent.

Bekijk hier het product 2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a) >

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a)

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a)

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a) 1 10 10 2013-02-18

Dankuwel voor de uitstekende service en producten die u verkoopt. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit ervan met vriendelijke groet

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a) >

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB 1 10 8 Remco Bosma 2013-04-15

lekker strak en droogt snel

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB >

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR 1 10 8 Adriaan COPPOOLSE 2014-06-17

Valt niet ruim (oftwel zit strak) maar is een mooi, licht Triatlon shirt.

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR >

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014 1 10 9 Brenda 2014-06-30

Mooi en fijn met haakje om aan broek vast te maken zodat het niet opkruipt.

Bekijk hier het product Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014 >

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 10 Ingrid Serarrens 2013-04-15

as zondag ga ik de Halve Marathon van Enschede lopen en ga ik kijken of het bevalt. Ik loop erg graag in deze tri-suits. Ik dacht wel dat er een BH vorm in zat, niet goed gekeken :( dus daar heb ik mij in vergist. Ik ga er zelf een bh in dragen, kijken hoe dat gaat. Toen in m aan had ging de rits bij de borsten vanzelf open... ik hoop dat dat bij het lopen niet gebeurd. Bij de benen zit hij perfect! Dus ff afwachten. Na zondag weet ik meer

Bekijk hier het product Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 9 Lydian Degen 2014-07-01

Ik Zat daags voor mijn eerste triathlon en met een ontzettend goede service had ik mijn nieuwe tri-suite binnen een dag in huis. Hij zit super en ziet er ook na de triathlon en de trainingen nog super uit. Bij vragen mailen ze in zeer korte tijd terug. Kortom een hele goede service en goede kwaliteit.

Bekijk hier het product Ironman Women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d 1 10 10 2015-05-29

snelle levering, scherpe prijs, trisuit zit als gegoten. mvg.

Bekijk hier het product 2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d >

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 1 10 10 Henk van iepen 2016-04-19

Zeer tevreden over dit tri suit, vooral gekocht vanwege het design en de kleuren. Pas wel op dat het suit vrij klein uitvalt, vanwege italiaanse maat, normaal heb ik maat L maar heb nu maat XL genomen en deze zit perfect!

Bekijk hier het product Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 >

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 1 10 9 Ronald W. 2017-03-23

Afgelopen jaar dit model aangeschaft en ben zeer goed te spreken over de kwaliteit van het trisuit. Had hem eerst gekozen vanwege het mooie uiterlijk maar inmiddels na vele trainingen en wedstrijden kan ik over de kwaliteit alleen maar goede dingen zeggen! Had hem trouwens bij triathlonaccessoires besteld omdat ik hier al langer klant ben en altijd naar tevredenheid ben geholpen. Kon hem ook nergens anders goedkoper vinden... toppie!!:)

Bekijk hier het product Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 >

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d 1 10 9 Huig ten Bergen 2015-03-24

Snelle levering en trisuit zit als gegoten, goedkoopste prijs die ik op internet kon vinden dus zeer tevreden!

Bekijk hier het product 2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d >

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d 1 10 9 Marco 2015-03-26

uitstetekende pasvom, mooie kwaliteit.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d >

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 1 10 9 Moniek 2015-03-21

Duidelijke communicatie per e-mail over de voortgang van de bestelling en levering. Laagste prijs. Het trisuit zit lekker.

Bekijk hier het product Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 >

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 1 10 9 Melle 2015-05-29

Sluit goed aan op je lijf, ondersteunend voor TT-positie, bij hardlopen de rits openen geeft meer bewegingsvrijheid. Product droogt snel.

Bekijk hier het product Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 >

Fusion Multisport trisuit zwart

Fusion Multisport trisuit zwart

Fusion Multisport trisuit zwart 1 10 8 2013-10-08

Licht en comfortabel pak goede service bij omruilen naar andere maat

Bekijk hier het product Fusion Multisport trisuit zwart >

2XU Comp Trisuit Black MT2260d

2XU Comp Trisuit Black MT2260d

2XU Comp Trisuit Black MT2260d 1 10 10 G.vedders 2014-08-18

Super snelle bestelling

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Black MT2260d >

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK 1 10 9 arjan 2014-05-30

Snelle levering volgens afspraak. de broek zit perfect op naar de 1e wedstrijd.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK >

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK 1 10 9 Peter 2014-07-03

Een perfect zittende tri suit, snel geleverd. Geen belemmeringen, een goede droogtijd en ook bij warm weer prima te dragen.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK >

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black 1 10 8 2012-09-18

prima materiaal! zit lekker en droogt snel.

Bekijk hier het product Ironman men's trisuit Sleeveless red-black >

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit 1 10 7 Frank 2014-05-31

Zit goed, 2 handige zakjes op de achterkant. Pijpen kruipen niet omhoog.

Bekijk hier het product Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit >

Ironman Triathlon suit multi sport 8902

Ironman Triathlon suit multi sport 8902

Ironman Triathlon suit multi sport 8902 1 10 6 van Duin 2012-09-29

Goed product, bestelling en afhandeling zeer naar wens, mocht het product niet meer leverbaar zijn dan wordt er een goed alternatief geboden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk hier het product Ironman Triathlon suit multi sport 8902 >

Ironman Triathlon suit multi sport 8902

Ironman Triathlon suit multi sport 8902

Ironman Triathlon suit multi sport 8902 1 10 7 2014-06-03

Pak is in het lijf aan de korte kant, maar als het nat wordt rekt het wat uit en past het goed. Wit gedeelte schijnt beetje door als het nat is. Mooi stoer pak. Ga het zeker veel gebruiken!

Bekijk hier het product Ironman Triathlon suit multi sport 8902 >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB 1 10 9 2012-12-18

Betrouwbare leverancier met prima & persoonlijke klantendienst. Bovendien laagste prijs voor trisuit in B, NL en D.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black 1 10 10 Tom Atsma 2013-03-21

Snelle levering, goede kwaliteit.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black 1 10 7 2013-03-27

Ik ben zeer tevreden over de wijs van afhandeling, namelijk heel snel en de juist artikel.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black >

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK 1 10 9 Hans de Haas 2013-08-14

Via de website de 2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK gekocht om t.z.t. misschien een (kwart/halve?) triathlon mee te doen. Tot nu toe 1x gebruikt op de fiets, zo snel mogelijk een keer zwemmen! Als ik dat heb gedaan meld ik dat wel. De trisuit heeft m.i. een goede pasvorm, zit goed tijdens het fietsen en de dunne "zeem" zit comfortabel. Was wel even proberen welke maat het moest zijn; mijn ervaring is dat bij het volgen van de maattabel ik in ieder geval een maat te klein had besteld of anders had 'ie wel erg strak gezeten. Dat zat hem meer in de omvang (benen, borst); de lengte was ok. Verkeerd bestelde artikel retour gestuurd en een mt groter besteld. Supersnelle leverering en geld retour! Succes! Hans.

Bekijk hier het product 2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK >

2XU Comp Trisuit  w Rear Zip Blue (MT2261d)

2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d)

2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d) 1 10 9 H. van Eijk 2013-08-19

Had in eerste instantie een zwarte besteld. Kreeg binnen een uur na mijn bestelling bericht dat deze helaas niet meer leverbaar was. Kreeg direct drie opties, waaronder ook een mooie aanbieding. Mailtje beantwoord en direct daarna bevestiging dat hij verzonden was. Volgende dag in huis. Door de goede informatie op de site ook direct de juiste maat. Trisuit zit perfect. Tevens nog een presentje (bidon) in de verpakking gevonden.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d) >

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d)

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d)

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d) 1 10 9 2013-05-20

'n mooi trisuit, zit fijn.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d) >

2XU Comp Trisuit women's  Rear Zip Black (WT2329d)

2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d)

2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d) 1 10 8 nathalie 2013-07-11

Heel fijn pak, zit als gegoten en kan er goed in bewegen. Valt niet klein. ik ben 1m78 en 66kilo, large was te groot, medium perfect. goede service bij het ruilen!

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d) >

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue 1 10 9 Annemarie 2015-03-05

Goede pasvorm. Zit goed op het lichaam en blijft ook goed zitten gedurende het sporten. Mooie trisuit om te beginnen!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue >

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren

Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren 1 10 10 Hugo Van Den berg 2017-09-03

Mijn eerste triathlon gedaan in deze trisuit. Zeer tevreden en zit bij ieder onderdeel erg goed.

Bekijk hier het product Zone3 Activate plus mouwloos trisuit Midnight camo heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Triathlon kleding > Beoordelingen

Print