Zwemkleding heren

Sorteren

     

12345

Funky Trunks Slash'n burn Training jammer zwembroek jongens Funky Trunks Slash'n burn Training jammer zwembroek jongens (FT35M01664)

Deze Funky Trunks Slash'n burn Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Slash'n burn: Deze print is opgedragen aan Slash, de beroemde mes-meester die in een paar seconden een mango in perfecte blokjes kon hakken en een ui al in duizende stukjes had gesneden voordat de tranen zijn ogen bereikten. Op een dag gleed zijn mes langs een zachte tomaat en schampte zo zijn vinger. Zo getraumatiseerd door het kleine sneetje dat Slash nooit meer een mes heeft aangeraakt.

€39,95

 (incl. BTW)

Sailfish Swimskin rebel team heren  9% Korting Sailfish Swimskin rebel team heren (SL359 )

Dit innovatieve Sailfish Swimskin rebel team heren maakt van een “non wetsuit” wedstrijd een grote belevenis.   Het Hydrophobic materiaal zit behaaglijk en heeft een sublieme pasvorm. De heuppanelen geven stabiliteit en de omgekeerde ritssluiting maakt snelle wisseltijden mogelijk.

€199,-

€179,95

  uw voordeel €19,05 (incl. BTW)

Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek jongens Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek jongens (FT37B01894)

Deze Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Hands off: Als onderdeel van ons work-for-playtime-programma hebben we de kinderen van de crèche hier in de buurt hun handen laten verfen om ze daarna onze stoffen rollen te laten bespatten, daar is deze echte handgemaakte print uit voortgekomen. Omdat we ze af en toe ook buiten laten spelen, kun je vol vertrouwen onze producten kopen, wetende dat ze afkomstig zijn van scharrelkinderen.

€39,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Strike it lucky Training jammer zwembroek jongens Funky Trunks Strike it lucky Training jammer zwembroek jongens (FT37B01890)

Deze Funky Trunks Strike it lucky Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Strike it lucky: Gokken en sportweddenschappen blijven ons leven infiltreren en wij als een innovatief bedrijf hebben besloten om dat naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nu een fruitautomaat fanaat zijn tijdens het zwemmen door onze Strike It Lucky-print te dragen. Hoe verder je komt in het water, hoe meer kansen je hebt om te winnen!

€39,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek jongens Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek jongens (FT37B01907)

Deze Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Midnight assassin: Een print ontdekt in een oude Maya-grot, er word gezegd dat het maken van oogcontact met een van de dieren op de print een enorme pijn zal veroorzaken, via een klap op het hoofd van de persoon die zo aandachtig naar iemand in badkleding durft te staren.

€42,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01903)

Deze Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Wing attack: Als je denkt dat het vangen van een adelaar moeilijk is, stel je dan eens voor wat voor een uitdaging wij hadden om kleurrijke slingers aan zijn vleugels vast te binden. Het harde werk was het zeker waard toen hij eindelijk begon rond te vliegen en we dit prachtige beeld op onze print vastlegden.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Predator freeze Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Predator freeze Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01716)

Deze Funky Trunks Predator freeze Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Predator freeze: Nadat we ondekt hadden dat een groot aantal roofdieren bevroren waren in het Noordpoolijs, kwam ons wetenschappelijk team met het ingenieuze plan om onze zwemkleding te impregneren met deze ijsmonsters om ze te helpen ontdooien in gematigd water. Het enige dat u hoeft te doen is beginnen met zwemmen en u krijgt de primitieve sabeltandtijger weer helemaal gezond.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Midnight assassin Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Midnight assassin Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01692)

Deze Funky Trunks Midnight assassin Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Midnight assassin: Een print ontdekt in een oude Maya-grot, er word gezegd dat het maken van oogcontact met een van de dieren op de print een enorme pijn zal veroorzaken, via een klap op het hoofd van de persoon die zo aandachtig naar iemand in badkleding durft te staren.  

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01711)

Deze Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Night swim: Omdat zwemmervermoeidheid tot steeds meer botsingen in het zwembad leidt, hebben we de gewaagde stap genomen om onze zwemkleding te voorzien van neonverlichting om zo zwemmers 's nachts te verlichten wanneer ze het vaakst in slaap vallen tijdens het zwemmen. Het wegdommelen tijdens de rugslag zal niet meer de frontale bosting tot gevolg hebben die dat vroeger wel had.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Slashed Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Slashed Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01808)

Deze Funky Trunks Slashed Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Slashed: Team building-sessies zijn geweldig, behalve wanneer het team geen band krijgt. Een simpel potje groeps-breien pakte verkeerd uit en er volgde een gevecht. Het ontwerp team kon niet winnen van het accountteam en hun naalden, toch resulteerde de nederlaag in een prachtig gewelddadige print die over hun lichaam werd gekrast.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Slash'n burn Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Slash'n burn Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01753)

Deze Funky Trunks Slash'n burn Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Slash'n burn: Deze print is opgedragen aan Slash, de beroemde mes-meester die in een paar seconden een mango in perfecte blokjes kon hakken en een ui al in duizende stukjes had gesneden voordat de tranen zijn ogen bereikten. Op een dag gleed zijn mes langs een zachte tomaat en schampte zo zijn vinger. Zo getraumatiseerd door het kleine sneetje dat Slash nooit meer een mes heeft aangeraakt.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01623)

Deze Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Hands off: Als onderdeel van ons work-for-playtime-programma hebben we de kinderen van de crèche hier in de buurt hun handen laten verfen om ze daarna onze stoffen rollen te laten bespatten, daar is deze echte handgemaakte print uit voortgekomen. Omdat we ze af en toe ook buiten laten spelen, kun je vol vertrouwen onze producten kopen, wetende dat ze afkomstig zijn van scharrelkinderen.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Strike it lucky Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Strike it lucky Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01768)

Deze Funky Trunks Strike it lucky Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Strike it lucky: Gokken en sportweddenschappen blijven ons leven infiltreren en wij als een innovatief bedrijf hebben besloten om dat naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nu een fruitautomaat fanaat zijn tijdens het zwemmen door onze Strike It Lucky-print te dragen. Hoe verder je komt in het water, hoe meer kansen je hebt om te winnen!  

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Split scene Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Split scene Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01782)

Deze Funky Trunks Split scene Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Split scene: Een niet zo fraaie relatie break-up binnen het ontwerpteam heeft geleid tot de vernietiging van alle wederzijdse bezittingen, inclusief de vakantiefoto's.  De pijn en het verdriet werden een zegen, waarbij de scherven van een eens dierbare herinnering in het tropische paradijs weer bij elkaar werden gezet om een geweldige print te maken.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01633)

Deze Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Scatter brain: Een bedrijf runnen en ontwerpers zijn gaat niet altijd hand in hand, daarom hebben we een print ontworpen die ons leven het beste beschrijft. Alles begint zwart en wit maar valt langzaam uiteen in een kleurrijke puinhoop die zo uit het raam zweeft.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren (FT40M01667)

Deze Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren is een korte en stijlvolle short gemaakt van snel drogend polyester. De zwembroek is uitgevoerd met een binnenbroek voor extra ondersteuning en comfort, diepe zakken aan de zijkanten, een klein zakje voor geld of sleutels en een trekkord zodat hij goed blijft zitten. Op de pijp van de broek staat het Funky trunks logo geborduurd en de broek is verder voorzien van metalen details zoals eyelets en klinknagels. Split scene: Een niet zo fraaie relatie break-up binnen het ontwerpteam heeft geleid tot de vernietiging van alle wederzijdse bezittingen, inclusief de vakantiefoto's.  De pijn en het verdriet werden een zegen, waarbij de scherven van een eens dierbare herinnering in het tropische paradijs weer bij elkaar werden gezet om een geweldige print te maken.

€74,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks White stripes Shorty shorts zwembroek heren Funky Trunks White stripes Shorty shorts zwembroek heren (FT40M01811)

Deze Funky Trunks White stripes Shorty shorts zwembroek heren is een korte en stijlvolle short gemaakt van snel drogend polyester. De zwembroek is uitgevoerd met een binnenbroek voor extra ondersteuning en comfort, diepe zakken aan de zijkanten, een klein zakje voor geld of sleutels en een trekkord zodat hij goed blijft zitten. Op de pijp van de broek staat het Funky trunks logo geborduurd en de broek is verder voorzien van metalen details zoals eyelets en klinknagels. White stripes: Met een budget van een miljoen euro en enkele van de beste artiesten ter wereld hebben we een van de meest opwindende prints ooit gemaakt. De rangschikking van witte lijnen en een contrasterende navy-achtergrond heeft de kunstcritici verbluft en is bestempeld als 'provocerende, hart bonzende genialiteit'. Het was elke uitgegeven euro waard, dit is echt een meesterwerk dat je niet veel vaker zal tegen komen.

€64,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren (FT37M01905)

Deze Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Predator freeze: Nadat we ondekt hadden dat een groot aantal roofdieren bevroren waren in het Noordpoolijs, kwam ons wetenschappelijk team met het ingenieuze plan om onze zwemkleding te impregneren met deze ijsmonsters om ze te helpen ontdooien in gematigd water. Het enige dat u hoeft te doen is beginnen met zwemmen en u krijgt de primitieve sabeltandtijger weer helemaal gezond.

€46,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek heren Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek heren (FT37M01907)

Deze Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Midnight assassin: Een print ontdekt in een oude Maya-grot, er word gezegd dat het maken van oogcontact met een van de dieren op de print een enorme pijn zal veroorzaken, via een klap op het hoofd van de persoon die zo aandachtig naar iemand in badkleding durft te staren.

€46,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren (FT37M01899)

Deze Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Night swim: Omdat zwemmervermoeidheid tot steeds meer botsingen in het zwembad leidt, hebben we de gewaagde stap genomen om onze zwemkleding te voorzien van neonverlichting om zo zwemmers 's nachts te verlichten wanneer ze het vaakst in slaap vallen tijdens het zwemmen. Het wegdommelen tijdens de rugslag zal niet meer de frontale bosting tot gevolg hebben die dat vroeger wel had.

€44,95

 (incl. BTW)

Home | Zwemmen > Zwemkleding heren

Print