Pre workouts

Pre workouts worden vaak geassocieerd met bodybuilders. Af en toe zelfs met anabolen. Dit is echter niet helemaal het geval. Bodybuilders maken inderdaad veel gebruik van pre workouts, maar het zijn verre van anabolen. Het is een manier om een workout en het resultaat te verbeteren.

Lees verder

Pre workouts
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Wat pre workouts zijn? Het middel is sinds een aantal jaren steeds populairder aan het worden. U kunt het zien als een booster. Het zijn poeders die u kunt verwerken in shakes. Niet te verwarren met eiwitshakes. Met pre workouts gaat u voor verbetering. Een verbetering van de kracht, uithoudingsvermogen, energie en concentratie. Het voordeel is dat het middel enige verzwakking van de spieren die u ondervindt tijdens een oefening vermindert. Op deze manier kunt u langer doorgaan en meer gebruik maken van de spieren en hierdoor sneller vet verbranden.

U kent het wel. Er zijn soms dagen dat u eigenlijk moet sporten, maar toch liever op de bank hangt. Een energiedrankje is dan niet genoeg. Een pre workoutis daarentegen het middel om die gewenste energieboost te krijgen. Het resultaat: u gaat naar de sportschool en komt thuis met een uitermate tevreden gevoel. De normale routine heeft plaats gemaakt voor een nieuwe routine, waarbij het lichaam meer aankan en wilt. Om dit gevoel en ritme vast te houden wordt een consistent gebruik geadviseerd. Mist u dus die ene boost? Probeer een van onze pre workouts.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Sportvoeding > Pre workouts

Print