Bidons

Bidons zijn van essentieel belang gedurende het sporten. Naast de nodige klein fitness behoren bidons tot de belangrijkste fitnessaccessoires. Dat is precies de reden waarom Fitness24 enkel de beste bidons verkoopt.

Lees verder

Bidons
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Van oudsher is de bidon ontworpen voor de wielersport. De drinkbus werd bevestigd met een bidonhouder aan het frame. Op deze manier kan de fietser gemakkelijk de bidon pakken en weer wegleggen. Een perfecte manier om gehydrateerd te blijven en makkelijker door te kunnen gaan met de race. Tegenwoordig is de bidon niet meer weg te denken in de gehele sportwereld. Het product wordt nog steeds gebruikt bij wielersport, maar elke willekeurige sporter kan niet zonder een bidon.

Op Fitness24 hebben we een veelzijdig aanbod aan bidons. Van klassieke modellen tot zeer moderne en opvallende uitvoeringen. Zo heeft Elite Bidons onder andere de Super Jossanova met de membraantechnologie voor een nieuwe manier van drinken. Hiermee wordt ophoping van vuil en stof voorkomen. Voor een luxe versie is er de Deboyo van Elite Bidons. Deze is vacuüm geïsoleerd en houdt de inhoud tot wel 12 uur lang op de gewenste temperatuur! Voor een eenvoudige en ook nog eens mooie bidon moet u zijn bij de Spresh Bottle van Source Outdoor. Deze is gemaakt van rubber en u hoeft enkel te knijpen! Aarzel niet en koop vandaag nog een van onze bidons!