Reboots

“Recovery is everything!”

Reboots weet dat het juiste herstel een duidelijk prestatievoordeel gaat opleveren. Met hun recovery producten streven ze ernaar de atleten naar een hoger niveau te tillen en te ondersteunen bij het bereiken van het hoogs haalbare doel. Het Reboots team werkt constant aan het verbeteren van hun recovery boots om zo de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden binnen europa.

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit, door de constante controle van de producten van Reboots garanderen ze de beste producten verkrijgbaar. Het team van Reboots europa heeft continue ondersteuning, technische vooruitgang en individueel advies hoog in het vaandel staan.

Reboots
Sorteren

     

Aqua Sphere Vista transparante lens zwembril Aqua Sphere Vista transparante lens zwembril (ASMS1734340LC)

De Aqua Sphere Vista zwembril is uitgerust met de beste Aqua Sphere technologieën voor de watersport. Met een comfortabel, lek resistent gelaatstuk en een afgerond, gestileerd frame, heeft de Aqua Sphere Vista een extreem laag profiel dat vrijwel alle weerstand elimineert wat je ervaren zult hebben bij andere zwemmaskers. De kristalheldere wrap-around lens van de Vista biedt 180-graden zicht. Dit, samen met het nieuwe Quick-Fit gespsysteem maakt de Vista zo comfortabel en zorgeloos dat je bijna zou vergeten dat je hem draagt.

€34,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Reboots

Print