Orca Beoordelingen

Orca

Orca is al méér dan 20 jaar een toonaangevend merk in de triathlonwereld.  Neem een voorsprong in de triathlon door te kiezen voor Orca. Triathlonaccessoires.nl heeft in 2015 zijn aanbod aanzienlijk uitgebreid.

Aangespoord door een enorme passie om betere en snellere wetsuits te creëren richtte oud-triathlon kampioen Scott Unsworth Orca op. In 2008 is het bedrijf samen gaan werken met de bekende fietsgigant Orbea.


Lees meer over Orca >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Orca gemiddeld met een 8,88 in de 8 reviews hieronder :

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril 1 10 10 Alex Prins 2013-04-03

Samen met mijn Orca wetsuit besteld bij Sanden Sports in Volkel. Ze hebben hier een zeer uitgebreide keuze aan triathlonkleding en accessoires. Ben uitstekend geholpen door een jongedame en het was snel in huis. Laat het triathlonseizoen maar beginnen!

Bekijk hier het product Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril >

Orca Neopreen swim cap zwart/oranje

Orca Neopreen swim cap zwart/oranje

Orca Neopreen swim cap zwart/oranje 1 10 8 Joanne 2021-10-29

Bedekt voorhoofd , kaaklijn en oren goed. Brede band onder kin. In 12C blijft mijn hoofd nog comfortabel warm.

Bekijk hier het product Orca Neopreen swim cap zwart/oranje >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 9 Fredrique 2018-04-13

Beste tas die ik ooit heb gekocht voor de traithlon! Super volume van 70 liter waar je alles in kwijt kan en ook een heel fijn rugpant wat erg fijn aanvoelt op de rug. ik draag de tas namelijk ook wel eens op de fiets naar een training... kortom, super aankoop!

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 10 Magnus 2018-06-19

Highly recommend this triathlon bag

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 8 Rudie Freriks 2017-12-09

Wetsuit vak is gemaakt van sterk materiaal wat er ook voor zorgt dat wanneer je je natte wetsuit erin doet niet de rest nat wordt. Daarnaast fijn vak om schoenen appart in op te bergen en een groot vak voor je kleding/accessoires. Op de zijkanten mooie kleine vakjes voor al je spullen en op de bovenkant een ruim vak voor je helm.

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 9 Johannes Huhn 2017-05-09

bin sehr zufrieden mit dieser Tasche, super schnelle Lieferung

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Neopreen swim hat oranje

Orca Neopreen swim hat oranje

Orca Neopreen swim hat oranje 1 10 7 G. Plantinga 2020-10-10

Zit lekker maar valt klein. Zou moeten passen volgens specificaties (maat s-m) bij hoofdomtrek 54 cm. Maar is te klein

Bekijk hier het product Orca Neopreen swim hat oranje >

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren 1 10 10 Koen 2021-08-30

Lekker pakkie is dit zeg. Super soepel en lekker zacht, maar na een uur in water onder de 15graden wordt het wel een beetje koud. Daar is het gewoonweg te dun voor. Misschien met een goede kap/sokken en handschoenen isnhet in de winter ook te doen. Of je bent gewoon een wim hoffertje Verder een super fijn pak voor lange afstanden te zwemmen. Zeker een aanrader.

Bekijk hier het product Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Orca > Beoordelingen

Print