Huub

Huub is meervoudig '220 Triathlon Award' winnaar, in de categorie beste wetsuit merk van het jaar (2013-2017) en de categorie beste tri-suit merk van het jaar (2016-2017). Met onderscheidingen als deze weet je zeker dat je in veilige handen bent.

Het doel van Huub is om betere producten te creëren door onderzoek, wetenschap en de realiteit te combineren.

Huub heeft tientallen jaren aan ervaring opgedaan op het gebied van duursport. De focus geheel op de atleet en het maximaliseren van prestaties en comfort, Huub onderzoekt zowel de vreemde als de gebruikelijke manier om het beste te creëren. Door zich te richten op vorm, pasvorm en prestaties levert Huub simpelweg dat wat atleten willen. Huub weet dat de pakken werken, omdat de wetenschap dit zegt.

Huub
Sorteren

     

Huub Aegis II thermal 3:5 wetsuit zwart heren Huub Aegis II thermal 3:5 wetsuit zwart heren (AFT355)

De Huub Aegis II thermal 3:5 wetsuit zwart heren is de ultieme koud water wetsuit. Exclusieve eigenschappen van de Archimedes productlijn verschijnen nu op dit wetsuit. Het doel van Huub was namelijk om een wetsuit te creëren die een juiste Huub ervaring geeft voor een prijs die toegankelijk is. Dit wetsuit levert een 3:5 verhouding op het gebied van drijfvermogen, 3mm neopreen bij de torsie en 5mm neopreen bij de benen.

€339,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Huub

Print