Funky Trunks

Van Funky Trunks presenteren we hier in de winkel een uitgebreid assortiment van bad- en strandkleding in gekke kleuren en unieke stijlen voor jongens en mannen van alle leeftijden. Iedereen die van zwemmen houdt, aandacht wil trekken en belang hecht aan comfortabele zwemkleding, zal zich goed voelen in de funky kleding van de Australiërs.

Sinds 2002 maakt het zwemkleding merk uit Melbourne creatieve ontwerpen voor zowel professionele als recreatieve zwemmers. Funky Trunks zorgt niet alleen voor een kleurrijke variatie aan de rand van het zwembad, maar maakt ook gebruik van innovatieve materialen die de badkleding erg elastisch en super chloorbestendig. De kleurrijke zwemkleding van Funky Trunks vervaagt niet, zelfs na uren in gechloreerd water of onder de felle zon zal het zijn kleur niet verliezen.

Wees een man en draag Funky Trunks!
Funky Trunks
Sorteren

     

123

Funky Trunks Pony puff Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Pony puff Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01877)

Deze Funky Trunks Pony puff Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Lime light Classic brief zwembroek heren Funky Trunks Lime light Classic brief zwembroek heren (FT35M01693)

Deze Funky Trunks Lime light Classic brief zwembroek heren is een klassiek gesnede korte zwembroek met zijkanten van 8cm en een platte elastiche tailleband. De brief is uitgevoerd met een trekkoord, voorvoering en een kleurijke Funky trunk print.  Lime light: We hebben een print ontworpen die u meteen in het middelpunt van de belangstelling plaatst. De volgende keer dat je ergens gaat zwemmen zul je achtervolgd worden door honderde fotografen met telescopische lenzen en drones om jou van jou een foto te nemen voor in hun magazine. Het is alles waar je ooit van gedroomd hebt.

€32,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Pony puff Plain front trunk zwembroek heren Funky Trunks Pony puff Plain front trunk zwembroek heren (FT01M01877)

Deze Funky Trunks Pony puff Plain front trunk zwembroek heren is een brede trunk met een zijkant van 17cm (iets langer bij grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met een enkel voorpaneel dat volledig gevoerd is, een trekkoord en elastische taille en been openingen waardoor hij super comfortabel zit.

€39,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Cell mate Classic trunk zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Cell mate Classic trunk zwembroek heren (FT30M01878)

Deze Funky Trunks Cell mate Classic trunk zwembroek heren is waarmee het allemaal begon, de originele en meest populaire trunk met een zijkant van 16,5cm (iets langer bij grotere maten), een ruime geborduurde voorkant voor extra ruimte en eed dubbele voering voor extra ondersteuning. De trunk is uitgevoerd met een trekkoord en elastische taille en been openingen waardoor hij super comfortabel zit. Cell mate: Het buzz-woord is stamcelonderzoek en als een merk dat vastzit aan buzz-woorden hebben we besloten om actie te ondernemen. We weten eigenlijk niet zo goed wat het betekent maar we een afdruk gemaakt van een cel en deze hebben we meerdere keren vermenigvuldigd.

€36,95

€29,95

  uw voordeel €7,- (incl. BTW)

Funky Trunks So vane Classic trunk zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks So vane Classic trunk zwembroek heren (FT30M01897)

Deze Funky Trunks So vane Classic trunk zwembroek heren is waarmee het allemaal begon, de originele en meest populaire trunk met een zijkant van 16,5cm (iets langer bij grotere maten), een ruime geborduurde voorkant voor extra ruimte en eed dubbele voering voor extra ondersteuning. De trunk is uitgevoerd met een trekkoord en elastische taille en been openingen waardoor hij super comfortabel zit. So vane: We hebben besloten om te laten zien hoe we er van binnen uitzien omdat mama ons geleerd heeft dat de binnenkant belangrijker is dan het uiterlijk. Helaas is het niet zo mooi als ze zei, maar het is nog steeds aantrekkelijk genoeg om jezelf eindeloos in de spiegel te bekijken.

€36,95

€29,95

  uw voordeel €7,- (incl. BTW)

Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek jongens Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek jongens (FT37B01907)

Deze Funky Trunks Midnight assassin Training jammer zwembroek jongens is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Midnight assassin: Een print ontdekt in een oude Maya-grot, er word gezegd dat het maken van oogcontact met een van de dieren op de print een enorme pijn zal veroorzaken, via een klap op het hoofd van de persoon die zo aandachtig naar iemand in badkleding durft te staren.

€42,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01903)

Deze Funky Trunks Wing attack Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Wing attack: Als je denkt dat het vangen van een adelaar moeilijk is, stel je dan eens voor wat voor een uitdaging wij hadden om kleurrijke slingers aan zijn vleugels vast te binden. Het harde werk was het zeker waard toen hij eindelijk begon rond te vliegen en we dit prachtige beeld op onze print vastlegden.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01711)

Deze Funky Trunks Night swim Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Night swim: Omdat zwemmervermoeidheid tot steeds meer botsingen in het zwembad leidt, hebben we de gewaagde stap genomen om onze zwemkleding te voorzien van neonverlichting om zo zwemmers 's nachts te verlichten wanneer ze het vaakst in slaap vallen tijdens het zwemmen. Het wegdommelen tijdens de rugslag zal niet meer de frontale bosting tot gevolg hebben die dat vroeger wel had.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01623)

Deze Funky Trunks Hands off Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Hands off: Als onderdeel van ons work-for-playtime-programma hebben we de kinderen van de crèche hier in de buurt hun handen laten verfen om ze daarna onze stoffen rollen te laten bespatten, daar is deze echte handgemaakte print uit voortgekomen. Omdat we ze af en toe ook buiten laten spelen, kun je vol vertrouwen onze producten kopen, wetende dat ze afkomstig zijn van scharrelkinderen.

€24,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens (FT32B01633)

Deze Funky Trunks Scatter brain Printed trunk zwembroek jongens heeft zijkanten van 13cm lang (14cm voor grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met voorvoering, een trekkoord en een brede elastiek in de tailleband zodat hij goed en comfortabel zit. Scatter brain: Een bedrijf runnen en ontwerpers zijn gaat niet altijd hand in hand, daarom hebben we een print ontworpen die ons leven het beste beschrijft. Alles begint zwart en wit maar valt langzaam uiteen in een kleurrijke puinhoop die zo uit het raam zweeft.

€29,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren (FT40M01667)

Deze Funky Trunks Split scene Shorty shorts zwembroek heren is een korte en stijlvolle short gemaakt van snel drogend polyester. De zwembroek is uitgevoerd met een binnenbroek voor extra ondersteuning en comfort, diepe zakken aan de zijkanten, een klein zakje voor geld of sleutels en een trekkord zodat hij goed blijft zitten. Op de pijp van de broek staat het Funky trunks logo geborduurd en de broek is verder voorzien van metalen details zoals eyelets en klinknagels. Split scene: Een niet zo fraaie relatie break-up binnen het ontwerpteam heeft geleid tot de vernietiging van alle wederzijdse bezittingen, inclusief de vakantiefoto's.  De pijn en het verdriet werden een zegen, waarbij de scherven van een eens dierbare herinnering in het tropische paradijs weer bij elkaar werden gezet om een geweldige print te maken.

€74,95

 (incl. BTW)

Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren (FT37M01906)

Deze Funky Trunks Predator freeze Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Deze broek is beschikbaar in zowel heren als jongens maten. Predator freeze: Nadat we ondekt hadden dat een groot aantal roofdieren bevroren waren in het Noordpoolijs, kwam ons wetenschappelijk team met het ingenieuze plan om onze zwemkleding te impregneren met deze ijsmonsters om ze te helpen ontdooien in gematigd water. Het enige dat u hoeft te doen is beginnen met zwemmen en u krijgt de primitieve sabeltandtijger weer helemaal gezond.

€46,95

€36,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren (FT37M01899)

Deze Funky Trunks Night swim Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Night swim: Omdat zwemmervermoeidheid tot steeds meer botsingen in het zwembad leidt, hebben we de gewaagde stap genomen om onze zwemkleding te voorzien van neonverlichting om zo zwemmers 's nachts te verlichten wanneer ze het vaakst in slaap vallen tijdens het zwemmen. Het wegdommelen tijdens de rugslag zal niet meer de frontale bosting tot gevolg hebben die dat vroeger wel had.

€44,95

€35,95

  uw voordeel €9,- (incl. BTW)

Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek heren (FT37M01894)

Deze Funky Trunks Hands off Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Hands off: Als onderdeel van ons work-for-playtime-programma hebben we de kinderen van de crèche hier in de buurt hun handen laten verfen om ze daarna onze stoffen rollen te laten bespatten, daar is deze echte handgemaakte print uit voortgekomen. Omdat we ze af en toe ook buiten laten spelen, kun je vol vertrouwen onze producten kopen, wetende dat ze afkomstig zijn van scharrelkinderen.

€44,95

€35,95

  uw voordeel €9,- (incl. BTW)

Funky Trunks Spray on Training jammer zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Spray on Training jammer zwembroek heren (FT37M01882)

Deze Funky Trunks Spray on Training jammer zwembroek heren is een populaire keuze onder zwemmers en triathleten die veel in open water zwemmen, het zorgt voor een extra warme laag waneer een wetsuit geen optie is. De jammer is uitgevoerd met flatlock stiksels, comfortabele beenopeningen en een trekkoord. Spray on: Iedereen, behalve kleine kinderen, heeft een hekel aan het aantrekken van badkleding, daarom hebben we een spray-on zwempak uitgevonden wat zo simpel werkt als even met de spuitbus schudden en het dan over je hele lichaam spuiten. U kunt uw eigen print maken met een reeks aan verschillende kleuren, het beste van alles is dat het heel makkelijk met water afspoelbaar is.

€46,95

€36,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Funky Trunks Hands off Classic brief zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Hands off Classic brief zwembroek heren (FT35M01664)

Deze Funky Trunks Hands off Classic brief zwembroek heren is een klassiek gesnede korte zwembroek met zijkanten van 8cm en een platte elastiche tailleband. De brief is uitgevoerd met een trekkoord, voorvoering en een kleurijke Funky trunk print.  Hands off: Als onderdeel van ons work-for-playtime-programma hebben we de kinderen van de crèche hier in de buurt hun handen laten verfen om ze daarna onze stoffen rollen te laten bespatten, daar is deze echte handgemaakte print uit voortgekomen. Omdat we ze af en toe ook buiten laten spelen, kun je vol vertrouwen onze producten kopen, wetende dat ze afkomstig zijn van scharrelkinderen.

€34,95

€24,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Funky Trunks Strike it lucky Classic brief zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Strike it lucky Classic brief zwembroek heren (FT35M01755)

Deze Funky Trunks Strike it lucky Classic brief zwembroek heren is een klassiek gesnede korte zwembroek met zijkanten van 8cm en een platte elastiche tailleband. De brief is uitgevoerd met een trekkoord, voorvoering en een kleurijke Funky trunk print.  Strike it lucky: Gokken en sportweddenschappen blijven ons leven infiltreren en wij als een innovatief bedrijf hebben besloten om dat naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nu een fruitautomaat fanaat zijn tijdens het zwemmen door onze Strike It Lucky-print te dragen. Hoe verder je komt in het water, hoe meer kansen je hebt om te winnen!

€32,95

€27,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Funky Trunks The gun show Classic brief zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks The gun show Classic brief zwembroek heren (FT35M01733)

Deze Funky Trunks The gun show Classic brief zwembroek heren is een klassiek gesnede korte zwembroek met zijkanten van 8cm en een platte elastiche tailleband. De brief is uitgevoerd met een trekkoord, voorvoering en een kleurijke Funky trunk print.  The gun show: Funky Trunkers van over de hele wereld zullen zich verenigen in een vertoning van wapens die de gekke Kim zal doen trillen. In plaats van tijd te verspillen aan zwemmen, zullen toegewijde atleten zijn trainings uren spenderen aan het oefenen van de juiste poses en het aan brengen van kokosolie terwijl ze hun massavernietigingswapens voorbereiden op de wereld.

€34,95

€24,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Funky Trunks Wing attack Plain front trunk zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Wing attack Plain front trunk zwembroek heren (FT01M01903)

Deze Funky Trunks Wing attack Plain front trunk zwembroek heren is een brede trunk met een zijkant van 17cm (iets langer bij grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met een enkel voorpaneel dat volledig gevoerd is, een trekkoord en elastische taille en been openingen waardoor hij super comfortabel zit. Wing attack: Als je denkt dat het vangen van een adelaar moeilijk is, stel je dan eens voor wat voor een uitdaging wij hadden om kleurrijke slingers aan zijn vleugels vast te binden. Het harde werk was het zeker waard toen hij eindelijk begon rond te vliegen en we dit prachtige beeld op onze print vastlegden.

€39,95

€31,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Funky Trunks Scatter brain Plain front trunk zwembroek heren Uitverkoop Funky Trunks Scatter brain Plain front trunk zwembroek heren (FT01M01662)

Deze Funky Trunks Scatter brain Plain front trunk zwembroek heren is een brede trunk met een zijkant van 17cm (iets langer bij grotere maten). De zwembroek is uitgevoerd met een enkel voorpaneel dat volledig gevoerd is, een trekkoord en elastische taille en been openingen waardoor hij super comfortabel zit. Scatter brain: Een bedrijf runnen en ontwerpers zijn gaat niet altijd hand in hand, daarom hebben we een print ontworpen die ons leven het beste beschrijft. Alles begint zwart en wit maar valt langzaam uiteen in een kleurrijke puinhoop die zo uit het raam zweeft.  

€39,95

€31,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Funky Trunks

Print