Covana Beoordelingen

Covana

Covana geeft u het revolutionaire Spa Cover privacy paviljoen. Voor alle liefhebbers van spa’s en hot tubs is dit een aanrader om te hebben! Op Fitness24 vindt u dit product tegen een zeer scherpe prijs!

Spa’s, hot tubs, wie wilt ze niet? Twee problemen die zich mogelijk kunnen voordoen bij het overwegen van een dergelijk product: ruimte en privacy. Heeft u de ruimte, dan blijft er alleen privacy over. Niemand heeft behoefte aan pottenkijkers. Voorheen was het echter niet te voorkomen. Covana heeft de oplossing gevonden! Bij Spa Cover privacy paviljoen hoeft u zich geen zorgen te maken om nieuwsgierige buren, aangezien u met slechts één draai aan de sleutel kunt kiezen voor panelen die uw spa volledig afschermen. Op deze manier kunt u honderd procent genieten van uw spa!

Naast privacy dient de cover ook als een ander middel, namelijk: bescherming. Vindt u het wel weer welletjes in de spa? Stap eruit, draai de sleutel om en het elektrische systeem zorgt ervoor dat ‘het dakje’ geleidelijk zakt en vervolgens de hot tub afschermt. Als extra bescherming heeft Covana dit product voorzien van een vergrendeling, waardoor de spa enkel te openen is met de sleutel.

Wacht dus niet langer en vul uw avonden in met enkel genieten van het heerlijke warme water van uw spa van Covana.


Lees meer over Covana >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Covana gemiddeld met een 0 in de 0 reviews hieronder :

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Covana > Beoordelingen

Print