Bodyglide

Bodyglide is een ideaal middel om uw voeten in goede conditie te houden. Gedurende het sporten hebben de voeten behoorlijk wat te verduren, dus een product tegen zere voeten of andere problemen is precies wat u nodig heeft.

Het Amerikaanse merk heeft sinds zijn ontstaan in de jaren negentig sporten veranderd en comfortabeler gemaakt. Sporten is al intensief genoeg, dus de nodige lichaamsverzorging is van essentieel belang. Het product van dit merk is ontwikkeld door Steve Chance, van oorsprong een computerprogrammeur en  een enorme surffanaat. Chance had door het dragen van wetsuits vaak last van schuurplekken. Wat is een makkelijke manier op dit op te lossen? Na veel nadenken kwam hij met het perfecte product: de Bodyglide. Al snel werd dit product gebruikt door alle soorten atleten, van hardlopers tot watersporters.

Waarom u de Bodyglide nodig heeft? Een betere vraag is: wat is er nu belangrijker dan uw voeten? Dit product beschermt de voeten tegen blaren, schuurplekken en een schrale huid. Uw dierbare voeten blijven met behulp van de Bodyglide zacht. Het mooie is dat het product niet continu aangebracht hoeft te worden. Eenmalig aanbrengen en u kunt zonder problemen een goede dag of work out tegemoet. Daarnaast komt het goed van pas bij koud en nat weer. Houdt uw voeten in goede conditie met de producten van Bodyglide.

Bodyglide
Sorteren

     

Bodyglide Skin Glide 45g Bodyglide Skin Glide 45g (00937017 )

De Bodyglide Skin Glide is een antischuur creme om moeilijk bereikbare plaatsen te beschermen tegen schuren, blaren en een pijnlijke ruwe huid. Altijd droog en nooit rommelig. Aan te brengen voordat u kleding aantrekt tussen tenen, andere moeilijk bereikbare plaatsen en overal waar de huid kwetsbaar is voor irritatie door wrijving. Voorkom schuren, blaren en een pijnlijke ruwe huid.

€13,95

 (incl. BTW)

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor voeten 22g BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor voeten 22g (BODYGVOET)

Bescherm uw voeten en tenen tegen wrijving met BodyGlide stick voor voeten 22g, dit voorkomt blaren, schuurplekken, ruwe/schrale huid en hot spots. De geavanceerde formule is een droge, onzichtbare, niet vette stof die ervoor zorgt dat je actief blijft en pijnvrij! Eenvoudig aan te brengen, speciaal ontworpen voor wandelaars en geeft optimaal comfort! Ideaal en speciaal gemaakt voor wandelaars, hardlopers, bergbeklimmers, skiers, watersporters, fietsers, duursporters & atleten.

€9,95

 (incl. BTW)

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g (BODYGCHAMOIS)

Zit comfortabeler op uw fiets tijdens lange ritten door BodyGlide stick voor chamois 42g! Vermindert wrijving, werkt verkoelend, verzachtend, voorkomt zweren en zorgt voor een droge, onzichtbare niet-vette bescherming. Bodyglide werkt zonder petroleum, lijnolie of minerale olie, alcohol of waterbasis. De formule bestaat uit natuurlijke plantenextracten die werkt zonder een film achter te laten op de huid en zo verstopping tegengaat. Eenvoudig aan te brengen, unisex te gebruiken en geeft optimaal comfort!

€12,49

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Bodyglide

Print